The Hot Buskers swingen weer in de Peel

The Hot Buskers swingen weer in de Peel - Dit is Nederweert

Wie wil genieten muziek en natuur kan op zaterdag 18 juni zijn hart ophalen. Op die avond geven The Hot Buskers weer een swingend optreden op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. De voorstelling is in het overdekte Amfitheater en start om 20.00 uur. Kaartjes kosten € 2,50 per persoon. Reserveren hoeft niet, maar wees op tijd want vol is vol! Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

 

Hot Buskers swingen ‘by night’

Het optreden van The Hot Buskers belooft weer zeer sfeervol te worden. Deze vijfkoppige band uit de directe omgeving van de Peel brengt een uiterst aanstekelijke combinatie van early jazz, western swing, alt country en folk blues. Naast hun oude vertrouwde nummers is er veel aandacht voor nieuwer werk. The Hot Buskers hebben een geheel eigen stijl. De bandleden duiken tijdens een optreden in de wereld van de straatmuziek: puur en akoestisch rondom één microfoon met vele instrumenten en vocalen. Twee jaar geleden verscheen hun album 'Sweet Street Promenade'. Liedjes van deze CD/LP komen natuurlijk aan bod op deze muzikale avond in de natuur.

 

Muziek midden in de natuur!

Het Buitencentrum ligt bij de ingang van Nationaal Park De Groote Peel, een gebied waar je heerlijk kan wandelen. Er starten drie wandelroutes van twee, drie en zes kilometer. Voorafgaand aan de voorstelling kan je dus genieten van de prachtige natuur in dit bijzondere hoogveengebied.

 

Voor meer informatie over De Groote Peel kijk op: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Voor een overzicht van alle voorstellingen kijk op www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium