Siem Live van start….

Siem Live van start…. - Dit is Nederweert

Een mooi seizoen Siem Live gaat vrijdag 4 september a.s. van start. Op elke eerste of derde  vrijdag van de maand staat er om 22.00uur een live act op het programma. De aftrap van het nieuwe seizoen wordt gegeven door Jee Vee & eS.

 

Jee Vee & eS is een trio, bestaande uit 3 gerenommeerde muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Zij brengen een mix van 60's en 70's nummers, bestaande uit de wat oudere blues, pop en singer-songwriters nummers.

Uiteenlopend van de Stones, Elvis, Van Morrison, JW Roy, CCR e.a. met de intentie de bezoekers een aangename muzikale avond te bezorgen.

Jee Vee & eS bestaat uit:

Eugene Jonkergouw, gitaar, mondharmonica en zang. Eugene timmert al sinds de sixties aan zijn muzikale weg. Hij speelt ook in de band Moose Next met een breder en heavier repertoire. Binnen dit trio kan hij zijn muzikale ei op een andere manier kwijt.

Tiny Seijkens, drums, mondharmonica, zang. Hij is vooral geinspireerd door de Ierse muziek. Naast dit trio speelde hij tot voor kort ook nog in de band Irish Cream met voornamelijk Ierse muziek.

Ad Voets, gitaar, zang en percussie. Zijn voorliefde gaat uit naar de mooiere singer-songwriter liedjes. Voor het stevigere werk speelt hij ook nog in zijn eigen band Molly Mill, een bekende progressieve rockband uit de sixties.

 

Jee Vee & eS staat derhalve garant voor een gezellige muzikale avond, waarbij het spelplezier voorop staat en de gasten kunnen genieten van een pretentieloze muzikale avond. Om het avondje uit compleet te maken, serveren wij vooraf een speciaal drie gangenmenu. ‘Saame tafelen, ‘saame’ genieten  voor de prijs van € 24,50 per couvert. Reserveren graag voor 19.30uur. Onder het genot van een drankje ‘saame’ van de muziek komen genieten, kan uiteraard ook. Aanvang 22.00uur en de entree is gratis.

 

Tot Siems!