Opening Pop Up Galerie Nederweert

Opening Pop Up Galerie Nederweert - Dit is Nederweert

Graag nodigen wij u uit voor opening van de eerste expositie binnen het nieuwe concept Pop Up Galerie Nederweert (PUGN). De opening is op donderdag 27 augustus, 19.30 uur. De opening zal worden verricht door Burgemeester H. Evers van Nederweert.

 

De werkgroep PUGN streeft ernaar leegstaande winkelpanden te voorzien van een originele, creatieve en artistieke invulling. Enerzijds om kunstenaars en creatieven de gelegenheid te geven hun werk op een laagdrempelige manier te exposeren en anderzijds om pandeigenaren de gelegenheid te geven hun panden op een andere manier onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders c.q. kopers.

 

De Pop Up Galerie zal een plaats van ontmoeting worden, waar muziek – kunst – cultuur – sociaal maatschappelijke betrokkenheid - ondernemerschap elkaar ontmoeten.

 

Voor de eerste PUGN-expositie kan gebruik worden gemaakt van het voormalige Aldipand aan de Lindanusstraat 14 in Nederweert. Dit pand is volledig vernieuwd en staat al enige tijd te huur. Het pand leent zich voortreffelijk voor een Pop Up Galerie. Dit kunt u met eigen ogen aanschouwen bij de opening op donderdag 27 augustus, om 19.30 uur.

 

De eerste PUGN-expositie is van 27 augustus t/m 10 oktober 2015. Een aantal (lokale) kunstenaars en creatieven toont hun werken in deze fantastische ruimte. De deelnemende kunstenaars zijn van allerlei allooi en bieden met een brede variatie aan werk voor ieder wat wils. De namen van de deelnemers en meer informatie vindt u op www.popup-galerie.nl of op onze facebookpagina.

 

Vanzelfsprekend bieden we onze gasten behalve een gevarieerd artistiek aanbod, ook een drankje onder het genot van achtergrondmuziek. De muziek zal worden verzorgd door een jong gitaarduo bestaande uit Bas en Roy Kessels uit Ospel.